Zoole yog muab Vaajtswv txuj lug lug has xwb.
Kuv xaav, kev ntseeg Yesxus, yuav tsaa tsitau haiv moob lug ua tau ib haiv. Tabsis, kev txawj, kev ntse hab kev kawm, yuav nqug tau moob lug caj taug ib haiv.
Yog thuam cov kws tsi ntseeg, tas coj dlaab tes yog ua dlaab qhev....tes yug poob ibpawg kwv tij lawm.
Moob tseem ruam....tsitau muaj kev kawm txaus. Tsi muaj txuj hauv kev khwv nyaj es taab koom hum kaus cov laug, kws ruam nyaj noj.
Ntshaw ua nom, nyob hauv rooj, has hauv lug....txhaj muaj lub power moog khuj luas le lug ua yug tug.
txheej hluas nwg nuav, muaj kev txawj hab ntse, puab lug ua laagluam luj hab sib tw moog nyob lub rooj sab mayor lossis txhajle tau nyaj ntau...tabsis tsi ntshaw ua moob tug thawj coj.
yuav yog ntau caum xyoo ntxiv kws cov laug dlua toj taag lawm es cov mivnyuas sawv lug seb puab lub tsiv yim puas zoole cov laug lub. Cov hluas, tejzag yuav coj tau haiv moob. Vim cov hluas tsi tshua saib dlej ua ntu, saib ntsej muag ua plhu...lossis uaphav uaphuaj.
Thaum twg yog uab hastas, Me, Myself and I lawm xwb tes tejzag yuav ze2 lawm. Yog tseem hastas, peb xeem, peb paab, peb pawg nuas tes....moob tseem tsitau caj haiv tau.
Naaj nuv nuav, cov laug tseem naaj nub quaj, seev txug moob dlaim Aav, Moob lub teb chaw. tabsis yog muaj los, cov hluas yeej yuav tsi moog.
Piv txwv hastas, lub teb chaws nplog yog moob lub...es nplog tawm suab kuam 12 lub teb chaws paab muab tus ib tog rua nplog kaav....Moob yeej tsi kaam. Yog luas coj koj tug quaspuj moog yuav, koj yeej tsi kaam.